VESTE PROASTĂ PENTRU CONSILIERI! HOTĂRÂREA PRIVIND CLUBUL SPORTIV MEDGIDIA, DECLARATĂ NELEGALĂ DE PREFECTURĂ [DOCUMENT]

Veste proastă pentru consilierii din Medgidia! Hotărârea inițiată de Liviu Chiriță (ALDE) privind regulamentul Clubului Sportiv Medgidia și votată de aleși ai PSD, PNL, ALDE și Marian Butnaru (MPM) a fost declarată nelegală de reprezentanții Guvernului în teritoriu. Anunțul vine din partea primarului Valentin Vrabie, care a postat o copie a documentului emis de prefect pe pagina sa de socializare.

Astăzi am primit răspunsul Prefecturii Constanța care declară nelegală hotărârea adoptată în mod abuziv de consilierii locali Butnaru Marian, Vlădescu Luminița, Ion Narcis Ion, Rotaru Aurel, Trifan Alin, Pricop Constantin, Gheorghiu Georgiana, Feuzi Ismail, Păun Nicolae, Chiriță Liviu și Menan Samir, cu privire la funcționarea Clubului Sportiv Medgidia. Judecați dumneavoastră cine minte și manipulează și cine dorește cu adevărat dezvoltarea acestui oraș. Ca urmare a notificării Prefecturii Constanța, în ședința de Consiliu Local desfășurată joi voi propune revocarea hotărârii abuzive a consilierilor locali și aprobarea proiectului inițial așa cum prevede legea. Sper ca de această dată rațiunea să primeze și interesele comunității să fie mai presus decât interesele politice!

a declarat primarul Valentin Vrabie

Din documentul transmis de prefectul Dumitru Jeacă reiese faptul că aleșii au adoptat hotărârea ce viza schimbarea regulamentului CS Medgidia cu încălcarea dispozițiilor legale și se impune revocarea de urgență. Dacă vor respecta sau nu recomandarea reprezentantului Guvernului în teritoriu rămâne de văzut.

Un lucru este cert, aleșii sunt convocați joi 21 Februarie 2019, de la ora 17:00, pentru ședința ordinară aferentă lunii Februarie. Pe ordinea de zi se va afla și proiectul de hotărâre privind revocarea hotărârii declarată nelegală de prefect.