Arhive

URĂRI CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE [VIDEO]

ZIUA DE 8 MARTIE SĂ VĂ ADUCĂ MULTĂ SĂNĂTATE, ÎNŢELEGERE, ÎMPLINIRI PE TOATE PLANURILE! ACEASTĂ ZI SĂ FIE ÎNMIRESMATĂ PRECUM ZORILE, CALDĂ PRECUM AMIAZĂ ŞI ÎMPLINITĂ CA O ÎNSERARE! LA MULŢI ANI!
TELEVIZIUNEA ALPHA MEDIA

Cu ocazia zilei de 8 Martie, urez doamnelor şi domnişoarelor din Medgidia, angajatelor şi colaboratoarelor, tinere sau cu ghiocei la tâmple, să aibă parte de o viaţă senină, de sănătate, să fie iubite însoțite de tradiţionalul „La mulţi ani!”
Marian IORDACHE, primarul municipiului Medgidia

De 8 Martie vă urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată consideraţia noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! Ziua să vă fie mai senină ca infinitul. Să fiţi sănătoase şi să ne trăiţi întru mulţi ani fericiţi!
Consiliul de administraţie al Spitalului Municipal Medgidia, Manager Stere BUŞU

Primăvara… anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldură sufletească!
Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni!
RAJA S.A.

De Ziua Femeii vă urez o primăvară frumoasă, cu soare, iubire și fericire alături de cele mai sincere sentimente de afecțiune și prețuire! LA MULȚI ANI FERICIȚI!
Nicolae MATEI, primarul orașului Năvodari

Pentru cea mai dragă ființă din lume, sincere urări de sănătate și fericire împletite cu alese sentimente de dragoste, respect și prețuire! LA MULȚI ANI!
Gheorghe HÂNSĂ, primarul orașului Cernavoda

Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Un gând curat şi senin ca primăvara pentru veşnicia ei! Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos!
Vasile DELICOTI, primarul comunei Poarta Albă

Primăvara, anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face ca ziua de 8 Martie să fie ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete și căldură sufletească! Vă doresc un 8 Martie de vis! LA MULȚI ANI!
Gheorghe FRIGIOI, primarul comunei Crucea

De 8 Martie vă urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea și prețuirea prinse într-un frumos buchet de ghiocei vestind venirea unei noi primăveri! LA MULŢI ANI cu multe bucurii şi împliniri!
STERK PLAST S.R.L.

Culoarea primăverii vă imprimă stilul de a vedea în oameni ceea ce are fiecare de dăruit… dăruieşte o floare şi vei simţi primăvara… Pentru toate mamele, bogate şi mai puţin bogate, cu carieră sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tâmple, le urăm o imensitate de cer albastru cu raze portocalii ce simbolizează fericire şi optimism!
Cofetăria ANA

Fie ca primăvara aceasta să vă aducă frenezie și extaz, visări necontenite și izvoare de lumină! Un 8 Martie luminos și fericit! LA MULȚI ANI!
SELIM ORIENT MIND&BODY Spa

Pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte,… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi-pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvara, să vă aducă un omagiu – LA MULŢI ANI!
Dănuț Dumitru COTÎRLĂ, consilier UNPR

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni! S-aveţi parte de bucurie şi pace sufletească! O primăvară cu toate culorile ei vii şi dătătoare de viaţă!
ALFA PREST INDUSTRY S.R.L.

Ziua femeii împodobită cu florile din luna Martie să vă aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite!
MADIXI S.R.L.

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, conducerea Colegiului Naţional Kemal Ataturk, urează doamnelor şi domnişoarelor o primăvară minunată cu multe împliniri! Să aveţi parte de bucurie şi pace sufletească! LA MULŢI ANI!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni… și fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Vă dorim un 8 MARTIE frumos și voios! LA MULȚI ANI!
Casa funerară ȘERB

Culoarea primăverii vă imprimă stilul de a vedea în oameni ceea ce voi aveți de dăruit… de ziua voastră vă oferim flori însoțite de sincere urări pentru a simți cu adevărat primăvara… La mulți ani!
CHRISMARK COMPANY 2004 S.R.L.