UPDATE! AVARIE ÎN ZONA PIAȚA OVIDIU DIN CONSTANȚA

 

UPDATE: ORA 22.00

In jurul orei 21,30, in urma manevrelor de vane pentru reluarea furnizarii de apa, echipele de interventie au constatat ca urmatorul tronson din conducta DN 400 este fisurat. Imediat, s-a sistat din nou furnizarea de apa. In urma decopertarii zonei, s-a constatat ca tubul este spart pe o lungime de aproximativ un metru, ceea ce necesita inlocuirea intregului tronson de 4 metri. In aceasta situatie, abonatii din Piata Ovidiu si cei din zona Peninsulara nu vor avea apa la robinete pana maine dimineata, 03 septembrie 2018, in jurul orei 07,00.

“Ne cerem scuze consumatorilor afectati de aceste lucrari de reparatii si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru remedierea situatiei si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, transmit reprezentanții companiei RAJA.

—————————————————————
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă din zona Piața Ovidiu, cu diametrul de 400 mm, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să înlocuiască o porțiune din această conductă.

Prin urmare, consumatorii din Piața Ovidiu și Zona Peninsulară nu vor avea apă potabilă astăzi, 02.09.2018, în intervalul orar 17,30-24,00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

Biroul de presă RAJA