UN LOCUITOR DIN MEDGIDIA ÎNTÂMPINĂ PROBLEME LA RACORDAREA CU GAZE

UN LOCUITOR DIN MEDGIDIA ÎNTÂMPINĂ PROBLEME LA RACORDAREA CU GAZE
Racordarea la sistemul de gaze naturale din Medgidia pare ceva simplu la prima vedere. Din păcate însă un locuitor de pe strada Tineretului contrazice această cutumă. Bărbatul spune că a pornit la drum încrezător că poate să își realizeze visul de a avea o centrală termică proprie alimentată cu gaze, dar din păcate, lucrurile au luat o întorsătură la care nu s-a așteptat. Conducta de gaze amplasată pe strada Tineretului din Medgidia poate fi considerată una buclucașă. Asta deoarece bătrânul din imagini care a crezut că branșarea la rețea este ceva ușor de realizat întâmpină greutăți. Bărbatul spune că deși a achitat toate taxele necesare nu se poate branșa întrucât nu se poate interveni în asfalt. Astfel că omul a ajuns la mâna vecinilor.

Se spune că vecinul de lângă casă, niciodată nu te lasă. Așa că bătrânul care a realizat o investiție consistentă a bătut la poarta vecinului care spune că nu a fost de rea credință. Numai că l-a nemulțumit de modalitatea propusă pentru realizarea branșamentului.

Referitor la problemele care au apărut la branșamentul de pe strada Tineretului din Medgidia, reprezentanții societății care s-a ocupat de efectuarea lucrărilor declară.

Momentan bărbatul se gândește acum să apeleze la un alt vecin. Însă el spune că toate divergențele apărute până acum l-au dezamăgit și a ajuns la concluzia că nimic nu este ușor de realizat. Asta în condițiile în care chiar dacă plătești toate taxele necesare te poți lovi de vidul legislativ.