UN ELEV CARE A ARUNCAT O FIOLĂ CU SULF ÎN CLASĂ ȘI-A BĂGAT ÎN SPITAL COLEGII

Panică în rândul elevilor de la Liceul Teoretic „George Călinescu” din Constanța. Un elev pus pe pozne nu s-a gândit că de această dată își va baga colegii în spital. El a aruncat o fiolă cu sulf în sala de curs, iar colegii s-au pricopsit cu intoxicație.

În timpul unei pauze elevul de clasa a șaptea, pus pe șotii s-a gândit că ar prinde bine o farsă făcută colegilor. Astfel, după ce în week-end a cumpărat o fiolă cu sulfat de amoniu dintr-un mall pentru petrecerea de Helloween, a preferat să nu mai amâne farsa. A spart fiola, iar repercursiunile nu au întârziat să apară. Cinci copii, 4 fete și un băiat au fost afectați mai rău de substanța inhalată și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Părinții s-au prezentat și ei imediat la spital pentru a vedea ce s-a întâmplat cu copiii lor.

Elevii nu se așteptau la așa ceva de la colegul lor mai ales în condițiile în care este nou venit la ei în clasă.

La fața locului s-au prezentat patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța care au transportat victimele la spital.

Tânărul farseor riscă sancțiuni pentru fapta sa. Mai exact trei zile de eliminare de la cursuri și media 6 la purtare. Dar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimelor, consiliul școlar va decide sancțiunea finală.