Arhive

[Galerie Foto] UN BĂRBAT S-A ARUNCAT ASEARA DE PE PODUL DIN MEDGIDIA

La data de 25 mai a.c., ora 20.25, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare şi Navale Medgidia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, o persoană s-ar fi aruncat de pe podul rutier din municipiu, în apa Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii şi pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia au constatat faptul că, lângă malul stâng al canalului se aflau trei bărbaţi, doi din municipiul Medgidia, care au sărit în apa Canalului Dunăre – Marea Neagră, în vederea salvării celui de-al treilea de la înec.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că, bărbatul de 46 de ani este din localitatea Agigea, s-ar fi aruncat de pe podul rutier, neprezentând alte urme de violenţă pe corp.
Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia pentru îngrijiri medicale în stare de conştientă.

Persoana în cauză urmează să fie transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate suplimentare.
Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.