TVA DE 5% PENTRU LIVRAREA LEMNELOR DE FOC…


Social democrații au votat și adoptat două proiecte de lege inițiate de PSD, pentru completarea Codului fiscal, potrivit cărora pentru livrarea lemnelor de foc se va aplica TVA de 5%.

Cota redusă de TVA de 5% se aplică pentru livrările de lemn de foc, sub formă de trunchiuri, butuci, vreascuri, ramuri sau sub forme similare, inclusiv şcoli, spitale, dispensare medicale şi unităţi de asistenţă socială. Celălalt proiect menţionează că TVA de 5% se aplică, de asemenea, asupra bazei de impozitare pentru următoarele livrări de bunuri şi prestări de servicii: livrarea de lemn de foc către persoanele fizice.

Felix Stroe, senator PSD

În acest context, Felix Stroe, senator PSD, a subliniat faptul că milioane de români obțin un sprijin important pentru asigurarea căldurii în această iarnă.

Este încă una dintre soluțiile impuse de PSD pentru a ajuta românii să treacă de majorările uriașe de prețuri la energie, din această iarnă, după ce a reușit să impună plafonarea prețurilor la energia electrică și la gaze și compensarea facturilor.
Noi, Partidul Social Democrat, ceea ce promitem pentru oameni, facem!

Felix Stroe, senator PSD