Arhive

TRENURI ANULATE SPRE ȘI DINSPRE CONSTANȚA!

Circulația trenurilor este oprită temporar pe ruta Constanța – București, iar garniturile aflate în parcurs fie ajung la destinație, fie au fost oprite în gări, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.
 
Potrivit sursei citate, în prezent nu există trenuri blocate în câmp.
 
”Temporar, circulația este blocată pe linia Constanța – București, dar trenurile vor ajunge la destinații sau se vor opri în gări până când CFR SA va da drumul la circulație în condiții de siguranță. Este Cod roșu de viscol în Constanța, iar CFR SA a decis închiderea circulației temporar. Noi am oprit trenurile în gări pe această perioadă de întrerupere temporară a circulației. Nu se mai formează noi trenuri, dar acelea care erau în circulație merg la destinații sau se opresc în gări. Nu avem trenuri blocate în parcurs”, a explicat reprezentantul companiei naționale de transport călători.
 
Circulația feroviară a fost temporar suspendată pe raza SRCF Constanța deoarece nu se poate efectua în condiții de siguranță din cauza viscolului, iar toate trenurile aflate în parcurs au fost oprite în gări pentru siguranța călătorilor, informează CFR SA.
 
‘CFR SA informează că din cauza condițiilor meteo deosebite — instituirea Codului roșu de viscol pe județele din sud-estul țării, circulația feroviară nu se poate efectua în condiții de siguranță pe raza SRCF Constanta și a fost temporar suspendată. S-au dispus …. CITEȘTE MAI DEPARTE

 

foto max-media.ro