“TRANSPARENȚA PE CARE O TOT INVOCĂ, ÎN FAPT DOAR O IPOCRIZIE CINICĂ!”

Senatorul PSD, Felix Stroe, revoltat de declarațiile unor politicieni, trage un semnal de alarmă!

Reprezentanții USR-PLUS din Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului, alături de cei ai PNL, au blocat constituirea Comisiei de anchetă, dovedind încă o dată că transparența pe care o tot invocă este în fapt doar ipocrizie cinică!
Practic, declarațiile celor doi oficiali ai guvernului – ministrului Sănătății și vicepremierul Barna – reprezintă veritabile autodenunțuri la adresa modului în care guvernarea a mințit, a manipulat și a luat decizii fără fundament științific, cu grave efecte asupra sănătății, drepturilor și libertăților populației.

Felix Stroe, senator PSD

În acest context, senatorul social-democrat de la malul mării, spune că a aflat deci că:

Deliberat, Voiculescu a indicat interesul electoral pentru care au fost omise mai multe informații despre evoluția pandemiei.
Până și ultimul scandal pe tema ordinului de instituire în ministerul Sănătății a unui grup care să investigheze raportările COVID, inclusiv numărul morților, despre care PNL și premierul Cîțu spune că nu există, iar liderii USR susțin contrariul, arată cât de necesară este o comisie parlamentară care să facă lumină în tot acest hățiș de minciuni, dezinformări și manipulări.
Românii au dreptul să afle tot adevărul! Iar vinovații să plătească.

Felix Stroe, senator PSD

Sursa: Felix Stroe