Tragedie la Medgidia. Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia

Tragedie la Medgidia. Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia direct pe beton după ce a pierdut foarte mulţi bani la jocurile de noroc. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre o sumă de mii de euro. La aflarea veştii, soţia sa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

„Sufletul meu frumos și bun! Pe cine o să mai alint eu acum asa? Te iubesc enorm și o voi face pana când nu voi mai fi pe acest pământ, copilul tău își imaginează ca ai plecat în cel mai lung voiaj de pana acum, nu putem sa ne consolam cu nimic și nici nu vom putea, asa cum noi nu cautam sa îl învinuim pentru acest gest asa va rog și pe voi sa o faceți! Nu îl învinuiți de nimic, rugați va pentru sufletul lui, asta îl ajuta sigur! Cu toții știm ce om minunat a fost, plin de viata,cu un cuvânt bun pentru fiecare și gata sa ajute mereu! Va mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru încurajări!”, a scris soţia bărbatului.

Comunicat oficial IPJ Constanța:

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la piciorul podului rutier din municipiul Medgidia, se află o persoană decedată, căzută de la înălțime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Medgidia. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că acesta ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 14/15 ianuarie a.c.. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală