TONE LEGUME ȘI FRUCTE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE LA S. I. C. E.

În urma unei acţiuni de amploare, poliţiştii constănţeni au confiscat peste trei tone de legume şi fructe şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 51.100 de lei.

Oamenii legii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în târgul de legume şi fructe situat pe varianta Constanţa – Ovidiu, care a avut ca obiectiv principal protejarea populaţiei împotriva unor practici comerciale ilicite.

La desfăşurarea acţiunii au participat şi luptătorii S.A.S., poliţiştii de proximitate şi de la Rutieră, care au controlat şi autovehiculele de marfă.

În urma activităţii desfăşurate a fost constatată o infracţiune economică prevăzută de Art. 272 din Legea Societăţilor Comerciale nr. 31/1991, privind folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii în interesul personal, s-au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 51.100 de lei, precum şi confiscarea a peste 3 tone de legume şi fructe în valoare de 6.560 de lei, care nu aveau documente de provenienţă sau erau improprii comercializării.

La acţiune au participat peste 60 de poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, care au colaborat cu D.S.V.S.A.

foto: gorjeanul.ro