Arhive

SUPORTERII STEAUA BUCUREȘTI AU FOST CEI MAI SANCȚIONAȚI LA ÎNTRECERILE SPORTIVE

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucureşti au fost implicaţi, cu ocazia meciurilor, în 40 de fapte penale. De celalată parte susţinătorii Dinamo au fost implicaţi în 27 de infracţiuni. Statistica reiese din bilanţul Jandarmeriei Bucureşti.

Conform materialului în anul 2014, Jandarmeria Capitalei a executat 1.384 de misiuni cu ocazia unor spectacole sportive, dintre care 550 au fost meciuri de fotbal.
Dintre acestea, patru au fost partide susţinute de echipa naţională de fotbal, cinci au fost meciuri internaţionale ale echipelor Steaua şi Astra Giurgiu, iar 541 au fost meciuri în campionatul intern – din Liga I, Liga a II-a şi a III-a.

La acestea se adaugă 105 meciuri de baschet, 87 de polo şi 93 meciuri de handbal, iar alte 549 de alte de misiuni au vizat menţinerea ordinii la meciuri de volei sau concursuri de cros, atletism, motociclism, ciclism, judo, haltere şi sporturi extreme.
Jandarmii au constatat, în total, 102 infracţiuni, toate cu ocazia unor meciuri de fotbal, în care au fost implicate 109 persoane.