SUPLIMENTAREA MĂSURILOR DE ORDINE LA SCF BLACK SEA ALL SHIPS REGATTA

Poliția Română a luat măsuri de suplimentare a efectivelor de poliție care asigură ordinea și liniștea publică în Portul Constanța, cu ocazia primei regate cu vele din Marea Neagră.

Dispozitivul curent de ordine și siguranță publică care își desfășoară activitatea în zona Portului Constanța a fost suplimentat cu 45 de polițiști, dintre care 11 de la structura de poliție transporturi, pentru ca participanții la prima regată cu vele din Marea Neagră să se bucure în liniște de eveniment.

Poliţiştii vor acţiona în zonă pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

Întreaga flotă participantă la SCF Black Sea Tall Ships Regatta va rămâne în portul Constanţa în perioada 24 – 27 mai a.c., fiind așteptat un aflux mare de public în zonă, navele fiind deschise publicului. Totodată, la Constanţa va avea loc şi ceremonia de premiere a participanţilor.