SUB LUPA LEGII

Un tânăr din Bucureşti se plimba în Constanţa, deşi avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. A fost găsit de jandarmii constănţeni.

Bărbatul în vârstă de 20 de ani, din Bucureşti, care avea emis mandat de executare pentru o pedeapsă privativă de libertate, a fost depistat în cursul nopţii trecute de către jandarmi, plimbându-se pe bulevardul Ferdinand din municipiul Constanţa.

​Marţi, 09 martie, în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de patrulare la obiectivele din competenţă a observat la intersecţia bulevardelor Ferdinand cu I.G. Duca, un tânăr care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii l-au ajuns din urmă, i-au stabilit identitatea, iar în urma verificărilor făcute au descoperit că persoana în cauză avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, pentru săvârșirea unei infracţiuni de tâlhărie.

Persoana urmărită a fost predată lucrătorilor Secţiei nr.3 Poliţie Constanţa, în vederea luării măsurilor legale, ulterior fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.