Arhive

SISTEM DE CANALIZARE ÎN ORAȘUL NĂVODARI

Năvodărenii de pe strada Liniştii au motive de bucurie. Aici vor demara lucrările de investiţii privind reţeaua de canalizare. Proiectul care prevede un sistem modern a fost finalizat, această zonă fiind importantă în proiectul de dezvoltare a oraşului. În plus, după instalarea canalizării, întreaga suprafaţă va fi reamenajată.

„Am finalizat proiectul care stă la baza derulării lucrărilor de canalizare de pe strada Liniştii. Vorbim despre o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, care ne costă 700.000 de lei“, ne-a declarat directorul Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu. După ce se va introduce sistemul modern, în aproximativ două luni, întreaga stradă va fi asfaltată şi vor fi amenajate şi aici noi locuri de parcare.

Directorul Alexandru Manu a mai declarat, pentru „Observator de Constanţa“, că angajaţii lucrează şi la înfrumuseţarea spaţiilor verzi din oraş şi la repararea şi plombare drumurilor din localitate, chiar şi în cartierele periferice. S.C. Termica Distribuţie investeşte mii de euro în lucrările de dezvoltare şi modernizare a Năvodariului, realizate în toate cartierele oraşului, răspunzând, astfel, solicitărilor cetăţenilor.

sursă: observatordeconstanta.ro