Arhive

Se organizează şedinţa de constituire a noului CL Mangalia

Autorităţile locale din municipiul Mangalia organizează, duminică, 1 noiembrie, a.c., ora 17:00, ceremonia de depunere a jurământului şi învestire în funcţie a primarului Radu Cristian şi a membrilor noului Consiliu Local, în urma rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie. Mandatul primarului Radu Cristian a fost validat de către Judecătoria Mangalia, la data de 15 octombrie, iar prin Ordinul emis de Prefectul judeţului Constanţa, duminică, 1 noiembrie, edilul în funcţie va depune jurământul pentru următorul mandat.

„Din anul 2012, de când concetăţenii mei mi-au acordat încredere, prin votul lor, principala mea preocupare a fost aceea de a dezvolta oraşul, prin proiectele europene şi guvernamentale, care au contribuit la modernizarea Mangaliei şi a staţiunilor din sudul litoralului. Toate investiţiile la care lucrăm vor avea efecte pozitive pe termen mediu şi lung, iar cu această ocazie, le mulţumesc, încă o dată, locuitorilor Mangaliei pentru susţinerea proiectelor pe care le avem în implementare şi îi asigur că în următorii ani vom atrage şi mai mulţi bani europeni şi guvernamentali pentru creşterea nivelului de trai în comunitatea noastră”, a declarat primarul Radu Cristian.

Cu aceeaşi ocazie, va avea loc şedinţa privind ceremonia de constituire a noului Consiliu Local, validat prin Încheierile Judecătoriei Mangalia din 21, respectiv 29 octombrie, anul curent. Conform rezultatului alegerilor din 27 septembrie, cele 19 mandate de consilieri au fost atribuite astfel: 10 pentru PNL, 5 pentru PSD-ALDE-PNŢCD, 3 pentru PER şi un mandat pentru PRO România.