Arhive

SE OPREȘTE APA ÎN CONSTANȚA

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei magistrale din municipiul Constanța, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA

 va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 03 aprilie 2014, între orele 01,00 – 24,00. Vor fi afectați consumatorii din:

  • cartierele Palas, Brătianu – 2 Cocoşi, Medeea, CET – Anda, Km5, Km4-5, Km4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II, Compozitori;

  • zona de blocuri de pe Al. Garofiţei şi de pe I.G. Duca – Silvian;

  • zona Industrială, inclusiv străzile Nicolae Filimon şi Interioară 1, 2, 3 şi 4;

  • zona de pe b-dul Aurel Vlaicu delimitată de intersecţiile cu I.C. Brătianu şi Baba Novac;

  • zona Intim – Salvare – Cora;

  • toate punctele termice din cartierele şi zonele menţionate mai sus.

Pentru că lucrările se efectuează la magistrala principală de distribuţie apă potabilă, ce pleacă de la staţia de tratare Palas, abonaţii din localităţile Cumpăna, Lazu şi Agigea vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul menţionat.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi faptul că sunt mai multe puncte de lucru, inclusiv subtraversarea liniilor de cale ferată de pe Nicolae Filimon, au fost mobilizate zeci de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare. Astfel, în intervalul menţionat, pe măsură ce lucrările din punctele de intervenţie vor fi finalizate, se va relua treptat furnizarea apei către consumatori.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.