Arhive

SE INCHIDE TRAFICUL ÎN MAMAIA PENTRU MONTAREA PASARELELOR!

Atenţie, constănţeni! Traficul rutier se va închide în staţiunea Mamaia în zilele de 13 şi 15 mai, pentru montarea pasarelelor pietonale, în intervalul orar 9.00 – 19.00.

Toţi participanţii la trafic sunt rugaţi să folosească ruta ocolitoare din zona Ovidiu. SC Polaris M Holding SRL, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanţa anunţă că, din pricina lucrărilor de construcţie şi montaj a Pasarelelor Pietonale din staţiunea Mamaia, se închide total circulaţia pe bulevardul Mamaia, în zonele Cazino şi Hotel Rex, după cum urmează:

  • pe data de 13 mai 2014 între orele 9.00 – 19.00 in zona Hotel Rex se închide temporar circulaţia rutieră pe bulevardul Mamaia pentru efectuarea lucrărilor de montaj tablier la pasarela Val Retro;
  • pe data de 15 mai 2014, între orele 9.00 – 19.00 în zona Cazino se închide temporar circulaţia rutieră pentru efectuarea lucrărilor de montaj tablier la pasarela Năvod şi Pescăruşi.

În această perioadă, circulaţia rutieră între Constanţa şi Năvodari se va efectua pe ruta Constanţa – Ovidiu Lumina – Năvodari şi retur. Restricţiile din zona Cazino şi zona Hotel Rex vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. Ne cerem scuze pentru inconvenientele care decurg din efectuarea acestor lucrări, dar sperăm ca acestea vor fi în interesul dezvoltării turismului în staţiunea Mamaia, au precizat reprezentanţii Polaris.