Arhive

ŞCOALA CONSTANTIN BRÂNCUȘI A PREMIAT CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR LOCALE ŞI NAŢIONALE

Festivitate de premiere a elevilor cu rezultate bune la concursurile școlare. Evenimentul a avut loc la Școala Constantin Brâncuși din Medgidia. Instituţia de învăţământ a premiat totţi copiii care au câștigat concursuri locale și naționale.

De la cei mai mici până la cei mai mari, toți copiii au așteptat emoționați începerea premierii. După intonarea imnului național. au fost premiate cadrele didactice ale căror elevi au căștigat premii.

A urmat apoi festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate bune obţinute la olimpiadele şi concursurile şcolare. Pe rând fiecare elev și-a ridicat diploma, dar mai ales medalia….

Directorul școlii ne-a vorbit despre inițiativa de a premia atât pe acești elevi cât și pe învățătorii lor…

După premiere elevii și-au admirat răsplata. Ce premii au căștigat și cum au reușit ei să împartă timpul între lecții și joacă?

Copiii mai au câteva zile până la vacanța de vară. În aceste zile ei își primesc premiile pentru rezultatele la învățătură, dar mai ales se pregătesc pentru vacanța care va urma. Televiziunea Alpha Media le urează premianților sincere felicitări, iar elevilor – vacanță plăcută!