SÂMBĂTĂ PUTEȚI DONA SÂNGE LA SEDIUL CRTS CONSTANȚA

Solicitarile de sange si componente sanguine ale spitalelor din judet si din Bucuresti sunt in crestere, dar numarul donatorilor se mentine in aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.

Pacienti cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fara ajutorul donatorilor de sange, nu li se poate asigura acest tratament.

In acest context, CRTS Constanta organizeaza sambata o actiune de donare de sange. Persoanele interesate, care nu pot dona in zilele lucratoare, sunt asteptate pe 26 februarie, in intervalul orar 08:30 – 13:30.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanta dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrand in week-end-uri, dar fara contributia dumneavoastra, a oamenilor sanatosi dornici sa ajute donand sange, eforturile noastre nu isi ating obiectivul.

Va rugam sa nu ignorati acest mesaj si sa luati in considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sambata dumneavoastra libera, devenind donator de sange. 

Dr. ALINA MIRELLA DOBROTA, director CRTS Constanta