SĂ FIM SOLIDARI CU SEMENII NOȘTRI AFLAȚI ÎN NEVOIE! – Victimele exploziei de la Medgidia au nevoie de AJUTOR

APEL UMANITAR:
Un strigăt de disperare pentru familia CHIRIȚĂ aflată în necaz şi suferinţă.

Este vorba de familia Chiriță din Medgidia care în urma unui incendiu provocat de o explozie ca urmare a unei acumulări de gaze de la o butelie şi-a pierdut agoniseale de o viaţă. Cei 4 (patru) membrii ai familiei au suferit arsuri grave și se află sub supraveghere medicală la București. Laura Chiriță este elevă în clasa a II-a la Școala „I.L. Caragiale” din Medgidia.

Părinții colegilor fetiței fac un apel la solidaritate către oamenii cu suflet mare din țară, dar şi din străinătate, dacă pot să ajute această familie, greu încercată.

Titular cont BRD: VARVARA Dumitru, bunicul fetiței Laura CHIRIȚĂ

RO 03BRDE140SV30809871400
BRD Sucursala Medgidia, județul Constanța

Acesta este un APEL DE LA INIMĂ LA INIMĂ. Ca să fiţi convinşi că se spune adevărul, puteţi suna la TV ALPHA MEDIA la nr. de tel: 0766 436 984 sau puteți viziona imagini de pe site-ul televiziunii: www.tvalphamedia.ro

APEL UMANITAR:
SĂ FIM SOLIDARI CU SEMENII NOȘTRI AFLAȚI ÎN NEVOIE!

Vâlvătaia unui incediu provocat de o explozie ca urmare a unei acumulări de gaze de la o butelie s-a extins cu repeziciune şi în scurt timp a cuprins mai multe locuințe dintr-un bloc din Medgidia. Astfel, au fost avariate 20 de apartamente. Printre persoanele afectate sunt mulți pensionari.
TV ALPHA MEDIA face un apel de suflet către TELESPECTATORII săi din ţară, dar şi din străinătate, dacă pot să ajute aceste familii greu încercate.

Titular cont Ocheană Vergil, reprezentant asociație proprietari
Cod IBAN RO89BRDE140SV30821731400
BRD Sucursala Medgidia, județul Constanța

Acesta este un APEL DE LA INIMĂ LA INIMĂ. Ca să fiţi convinşi că se spune adevărul, puteţi suna la TV ALPHA MEDIA 0766 436 984 sau puteți viziona imagini de pe site-ul televiziunii: www.tvalphamedia.ro