Reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie

Urmare a sesizării din data de 19 iulie a.c., privind săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, poliţişti din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, în sarcina bărbatului s-a reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, constând în aceea că, la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 13.30, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Constanța, ar fi smuls două lănțișoare de la gâtul unei femei de 68 de ani.

Ieri, 23 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, strada Mihail Kogălniceanu din comuna Limanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Dispensarului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

foto: arhiva