REABILITAREA PIEȚELOR DIN MEDGIDIA ESTE O PROMISIUNE A AUTORITĂȚILOR ȘI ÎN 2015

Priorități de la un an la altul… Vorbim despre promisiunile autorităților locale care amână reabilitarea piețelor din Medgidia. În 2014, Niculae Păun, director al DGDPP, spunea că prioritară este reparația acoperișurilor de la piețe. În 2015 surpriză! Pe lista de priorități apare din nou reabilitarea piețelor. În acest sens cetățenii se întreabă dacă nu cumva este doar o promisiune care nu va fi onorată.

Piața centrală a suferit reparații capitale în urmă cu câțiva ani. Și pentru că lucrările par a fi făcute de mântuială, DGDPP încearcă „să dreagă busuiocul”. Astfel directorul Niculae Păun și-a propus să rezolve această problemă care îi deranjează pe comercianți. Până la sfârșitul anului, spațiile amenajate pentru activitatea comercială ar trebui să arate decent.

Autoritățile locale cunosc problema piețelor din oraș și spun că vor face tot ce le stă în putere pentru a îmbunătăți condițiile.

Rămâne de văzut dacă aceste proiecte se vor concretiza anul acesta sau nu. Oricum, până la finalizarea lucrărilor comercianții trebuie să suporte condițiile existente și să își ferească marfa de precipitații.