RATA DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT ESTE CU 3% MAI MARE DECÂT ÎN 2013

Așteptarea a luat sfârșit, iar emoțiile au fost maxime. Şi asta pentru că absolvenții de liceu care au susținut examenul de bacalaureat au aflat rezultatele. Duminică seara, la Medgidia, cele două centre de examinare au fost asaltate de elevi care au venit să afle dacă au fost declaraţi admiși.

Veștile nu au fost bune pentru toți elevii. Unii au reușit să obțină medii mari, alții mai mici. Dar din păcate au fost și elevi care nu au reușit să treacă de examenul vieții- bacalaureatul.

Unii elevi au fost mulțumiți de rezultatele de la examenul. Pentru unii dintre ei media nu este una mulțumitoare dar important este că se pot înscrie la facultate.

Elevii care au fost nemulțumiți de rezultatele de la bacalaureat au putut face contestație în decursul zilei de astăzi. Rezultatele examenului de Bacalaureat sesiunea iunie -iulie 2014 înainte de contestații, arată că rata de promovare este de 59,22% cu peste 3% mai mult decât cea de anul trecut. Conform notelor afișate 62 de elevi din țară au luat 10 pe linie la examen.