Arhive

RAJA EXECUTĂ LUCRĂRI ÎN COMUNA CASTELU

Pentru executarea unor lucrări de racordare a conductei de 500 mm, nou montate la magistrala de distribuţie apă cu diametrul de 1.200 mm din zona localităţii Castelu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei pe acest tronson, începând de luni seara, 27 aprilie – ora 22,00 şi până marţi seara, 28 aprilie – ora 22,00. Vor fi afectaţi consumatorii din localitatea Castelu şi cartierul Partizanul.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea canalizare şi bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – judeţul Constanţa”, în valoare de 24,62 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanţare de 7,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, pe o lungime de aproape 21 kilometri, s-a realizat o conductă principală de alimentare cu apă potabilă a oraşului Cernavodă din sursele de subteran din zona oraşului Medgidia. Prin această investiţie, cetăţenii oraşului Cernavodă vor beneficia de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. În plus, proiectul ce urmează să fie finalizat in cursul acestui an, a cuprins şi extinderea sistemului de canalizare pe următoarele străzi: Călăraşi, Nicolae Bălcescu, Fundătura Biruinţei, Fundătura Viorelelor, Brânduşelor, Cuza Vodă, Fundătura Cazărmii, Ovidiu, Crişan, Mircea cel Bătrân, Miron Costin, Indiguirilor, Viorelelor, Ioachim Ionaşcu, Ghioceilor, Războieni, Mărăşeşti, Maxim Gorki, 1919.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire de apă şi îi asigurăm că echipele de intervenţie ale constructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au precizat reprezentanţii Biroului de presă RAJA S.A.