Arhive

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, de astăzi – 08 iulie 2022, ora 16.00, până luni – 11 iulie 2022, ora 08.00, ca urmare a atenționărilor meteo de cod galben, emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Constanța. Fenomenele vizate sunt averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat vijelii și grindină, cantitățile de apă putând depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Prin urmare, zeci de echipe de intervenție, dotate cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, au fost pregătite pentru a acționa cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate din localitățile deservite.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Problemele care pot apărea în funcționarea acestora, dar care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite la nivelul rețelei de furnizare a energiei electrice.

Biroul de Comunicare RAJA

Totodată, consumatorii care înregistrează deficiențe ale sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.