Arhive

RADET PREGĂTEŞTE INSTALAŢIILE PENTRU SEZONUL RECE

RADET Constanţa desfăşoară, programul anual de revizii şi reparaţii, atât pe reţelele de distribuţie a agentului termic, cât şi în punctele şi centralele termice. Lucrările presupun înlocuirea tronsoanelor de conducte afectate de coroziune, curăţarea schimbătoarelor de căldură montate în punctele termice, precum şi revizia instalaţiilor de pompare, de ridicare a presiunii sau de dedurizare a apei.

Pe lângă aceste lucrări, necesare pentru pregătirea instalaţiilor de încălzire şi apă caldă de consum, sistemul centralizat de termoficare necesită îmbunătăţiri inclusiv pe instalaţiile interioare deţinute de către consumatori.

RADET Constanța iși propune creşterea avantajului competiţional al societăţii prin dezvoltarea de metode inovative. In acest sens regia işi propune ca obiective o imbunătăţire substanţială a activităţii sale principale, aceea de distribuţie centralizată a căldurii. Societatea recomandă sistemul centralizat de termoficare pentru că este cel mai sigur, ecologic şi ieftin sistem de incălzire.