Purtăm masca, ne protejăm pe noi și pe cei din jur!

În perioada 19-26.03.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Cu aceste ocazii au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, din acestea 267 au fost avertismente, iar 49 amenzi în valoare de 27750 lei.

​În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19. Majoritatea cetătenilor a înțeles că purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 11 persoane care au fost sanctionate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.

Vă rugăm:
– Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.
– Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!
– Informați-vă doar din surse oficiale!

Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa