“PSD a cerut încă de anul trecut ca măsura închiderii școlilor să fie înlocuită cu testarea cu teste rapide a elevilor!”

“PSD a cerut încă de anul trecut ca măsura închiderii școlilor să fie înlocuită cu testarea cu teste rapide a elevilor!”

Mult timp, din aroganță, liberalii au refuzat să implementeze măsurile propuse de PSD, afectând astfel interesul public, în condițiile în care premierul Cîțu spune că testarea cu teste rapide în școli e foarte bună, după ce guvernul din care a făcut parte a închis școlile și a blocat testarea, inclusiv a elevilor.
PSD a cerut încă de anul trecut ca măsura închiderii școlilor să fie înlocuită cu testarea cu teste rapide a elevilor! Gurvernanții au refuzat atunci și au compromis educația elevilor.

a declarat senatorul social democrat, Felix Stroe.

Senatorul PSD Felix Stroe s-a arătat indignat și de blocarea demersul fostului primar general Gabriela Firea de a asigura testarea organizată a elevilor și profesorilor, în vederea redeschiderii școlilor în Capitală, iar acum premierul Cîțu spune că „testarea elevilor la revenirea din vacanță este o soluție bună să ținem sub control pandemia”!?

Iohannis, Orban, Tătaru ș.a. au spus că testele rapide nu sunt bune. Studiile au arătat însă că testarea pe scară largă cu teste rapide este mai eficientă decât carantina. Abia acum, ministrul Sănătății spune că vrea ca farmaciile să ofere și chiar să facă teste rapide anti-gen.
Măi fraților, vă hotărâți odată?! Că mai e un pic și trece pandemia!?

a conchis Felix Stroe, senator PSD.