Arhive

PROIECTUL „KEMPO – TRADIȚIE, DISCIPLINĂ, EDUCAȚIE” LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KEMPO – K1

Șase dintre cei cinsprezece copii care au făcut parte din Proiectul „Kempo – Tradiție, Disciplină, Educație” au atins următorul obiectiv din cadrul Proiectului, participarea la Campionatul Național de Kempo-K1, Bucureti 27.05.2017.

„ Deși începători, sportivii mei au reușit să facă față unor luptători mult mai experimentați și chiar să urce pe podiumul de premiere. În total, la acest Campionat Național de Kempo-K1, au fost prezenți aproximativ 500 de sportivi de la 70 de cluburi, începând de la copii de 6 ani, până la seniori. Îi felicit pentru determinare și spiritul de echipă de care au dat dovadă, în cele peste 14 ore cât a durat Campionatul, cât și pentru rezistența de care au dat dovadă, trecând peste oboseală, durere și presiune pshihică acumulată. Senzația grupei a fost sportivul Vîșcea Cristian, un copil special și deosebit care la finalul meciului a fost aplaudat și ovaționat de cei prezenți (Bravo!!! Respect Cristian!!!!)” – a declarat sensei Ionel Crînguș, instructorul copiilor.

Cei șase sportivi au obținut următoarele rezultate:
– Baciu Robert – categoria – 35 kg, 12-14 ani / locul III
– Vîșcea Cristian – categoria – 60 kg , 12-14 ani / locul III
– Motoc Ioana – categoria – 55 kg , 12-14 ani / locul III
– Avram Andreea – categoria – 55 kg, 12-14 ani/ locul IV
– Vasile Andrei – categoria – 50 kg, 12-14 ani/ locul IV
– Pantă Dragoș – categoria – 50 kg, 12-14 ani / locul IV

„Mulțumesc pentru implicare în cadrul Proiectului „Kempo – Tradiție, Disciplină, Educație” instituțiilor partenere: Federația Română Kempo, CJRAE Constanța, DSJ Constanța, Televiziunea Alpha Media, Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia, Primăria Medgidia și ISJ Constanța.
Mulțumesc și sponsorilor: Avia Motors Constanța, Polyprod Constanța, Puls Printing, S.A.B. Cargo Spedition și nu în ultimul rând doamnelor Eftimi Sorina și Durac Valentina, dar și domnului Petricală Valentin.” a mai declarat sensei Ionel Crînguș, centura neagră 2 Dan/ Kempo, intițiatorul Proiectului „Kempo – Tradiție, Disciplină”.

Pe lângă cei șase elevi din cadul proiectului, la aceasta ediție a Campionatul Național de Kempo-K1, instructorul Ionel Crînguș a fost însoțit și de cel de al treilea fiu al său Dominik care este un suporter desăvărșit al lotului format din 11 sportivi din cadru A.S. Rebel Fighters care au obținut următoarele rezultate:
Adăscălită Sonia / categoria – 40 kg. 8-10 ani / locul I
Crînguș Eric / categoria – 35 kg. 8-10 ani / locul III
Croitoru Alesia / categoria – 30 kg. 8-10 ani / locul III
Grosu David / categoria – 30 kg. 8-10 ani / locul III
Costache Valentin / categoria – 30 kg. 8-10 ani / locul IV
Grosu Cătalin / categoria – 40 kg. 8-10 ani / locul IV
Mocanu Andrei / categoria – 40 kg. 8-10 ani / locul IV
Caiali Eren / categoria – 40 kg. 8-10 ani / locul IV
Memedali Semina / categoria – 55 kg. 12-14 ani / locul III
Șeic Tanet / categoria – 70 kg. 12-14 ani / locul III
Barbu Mihai / categoria – 70 kg. seniori / locul III

Proiectul „Kempo – Tradiție, Disciplină, Educație” se apropie de final. Potrivit inițiatorului rezultatele copiilor care s-au înscris în proiect sunt peste așteptări și există toate premisele ca acești tineri sportivi să meargă mai departe pe drumul spre sportul de performanță.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”76″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[galerie foto]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]