Arhive

PROIECTELE SPITALULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA ÎN ANUL 2015

Anul acesta am putea avea secție de Chirurgie nouă la Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Blocul operator va fi gata în luna februarie, iar conducerea unității sanitare a demarat procedurile necesare pentru a continua lucrările de renovare a întregii secții. În plus, în 2015 vor fi demarate și lucrările de construire a Centrului de Excelență în Genetică. Proiecte ambițioase, la început de an pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Blocul operator de la Chirurgie va fi finalizat în luna februarie, iar managerul spitalului a realizat deja demersurile pentru a continua renovarea întregului etaj.

Anul acesta vor fi demarate și construcțiile la Centrul de Excelență în Genetică, care va fi amplasat între helioport și Serviciul de Anatomie Patologică. În plus, spitalul constănțean a încheiat anul 2014 cu indicatori favorabili în ceea ce privește activitățile desfășurate aici. Avem medici suficienți pentru a-i trata pe pacienți, iar rata mortalității intraspitalicești este aproape de zero la Constanța.

Activitățile medicale desfășurate aici depind de bugetul alocat unității spitalicești, însă conducerea SCJU Constanța spune că s-a încadrat 100% în banii alocați pe anul trecut. Pentru 2015, a înaintat deja principalele proiecte, iar pe lista priorităților se situează renovarea Secțiilor de Chirurgie, Neonatologie, Pediatrie, Sterilizare și Neurologie.