Arhive

Primul eveniment Symphonic Experience s-a încheiat cu succes și a fost apreciat de public

Maestrul Gheorghe Zamfir, Daniel Jinga, Phoenix și Laura Bretan au făcut spectacole unice alături de orchestre live pe scena Symphonic Experience, în Arad

​United Media Group Europe, creatorii conceptului unic în România, care îmbină artiști mari de talie națională și internațională, cu orchestre simfonice live, i-au adus în premieră pe scenă pe stadionul Francisc Neuman (UTA) din Arad, pe Gheorghe Zamfir, Daniel Jinga, Laura Bretan și Phoenix, alături instrumentiști live.

‚,Vă mulțumesc pentru participare, nu uitați că vă iubesc și acum 20 și ceva de ani am fost numit cetățean de onoare al orașului pe care îl iubesc și pe care l-am văzut de zeci de ori venind în țară din peregrinările mele glorioase către locul în care m-am născut. Vă iubesc, seară plăcută!”

le-a declarat Gheorghe Zamfir fanilor Symphonic Experience

Trupa Phoenix a împlinit 60 de ani de existență și s-a reunit într-un concert special marca Symphoenix, în Arad, sâmbătă, pe 19 august. Dirijorul Daniel Jinga, și Orchestra Filarmonicii Arad au completat live muzica celei mai îndrăgite trupe de rock din România. Fanii s-au bucurat de fiecare moment.

Fondatorii conceptului Symphonic Experience au îmbinat în premieră stiluri muzicale unice pe aceeași scenă și au adus artiști din muzică clasică, jazz, rock, electronică și etno-funk alături de orchestre simfonice live și voci spectaculoase. Ediția pilot a conceptului s-a desfășurat în Arad, între 19 și 21 august. Anul viitor, United Media Group Europe va extinde Symphonic Experience în mai multe orașe din România și va aduce și artiști internaționali celebri și îndrăgiți în întreaga lume.

,,Le mulțumim tuturor celor care s-au alăturat proiectului nostru de suflet, Symphonic Experience. Pentru proiectul pilot, prima ediție a conceptului Symphonic Experience, am ales Arad, ne-a cucerit încă din primele zile petrecute acolo în faza de studiu a pieței, este un oraș deosebit, chiar îi îndemn pe cei care nu cunosc Arad, sau doar trec pe acolo în drum spre sau din Ungaria, să se oprească și să viziteze orașul. Totodată, și răspunsul arădenilor ne încurajează să ne urmăm visul și să ne extindem în mai multe orașe din România. Anul viitor ne dorim să ne extindem din toate punctele de vedere și să aducem în mai multe orașe artiști internaționali alături de artiști mari din România. Să fie un turneu Symphonic Experience în România”.

spune Francesco D’Ambrosio, Managing Partner United Media Group Europe

,,Conceptul are și o valoare educativă, pe lângă cea culturală. Oamenii se bucură de aceste tipuri de evenimente unice, speciale, care sunt fuziuni între stiluri muzicale și artiști din lumi diferite. Participanții se conectează la lumi înalte și comunică o altă limbă, comunică diferit și fac schimb de experiențe și informații noi. Symphonic Experience se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la mic la mare, prin trupe și artiști noi celebri sau legendari, care au făcut istorie de-a lungul anilor în România și au și ecou internațional. Îi așteptăm alături de noi în viitor pe iubitorii de muzică și cei dornici să ne cunoască și să trăiască magia Symphonic Experience în cât mai multe locuri din România”.

Radu Fornea, Managing Partner United Media Group Europe

​,,Symphonic Experience înseamnă oameni pasionați și dornici să ofere o experiență cât mai completă și complexă tuturor iubitorilor de muzică. De aceea, pe lângă concertele artiștilor îndrăgiți de public, și producția este la standarde înalte, cu o scenă de concert impunătoare, cu un concept unic presărat cu jocuri de lumini și proiecții impresionante care completează lumea noastră de poveste. Ne dorim să venim de fiecare dată cu experiențe speciale marca Symphonic Experience, să inovăm și inspirăm oamenii tot mai mult cu fiecare ediție pe care o realizăm. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi, să ne bucurăm împreună de magia muzicii în România”.

spune Aranka Takacs, Manager de proiect United Media Group Europe

United Media Group Europe creionează deja turneul experiențelor pentru anul viitor. Mai multe detalii despre Symphonic Experience 2023 vor fi dezvăluite pe parcurs.

Evenimentul Symphonic Experience Arad 2022 a fost creat de United Media Group Europe și organizat de In Times Concept, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Filarmonica Arad.