PRIMĂRIA ȘI GARNIZOANA MEDGIDIA AU OMAGIAT EROII

Medgidia a omagiat eroii căzuți la datorie pe câmpurile de luptă. În zi sfântă, gândurile tuturor oamenilor s-au îndreptat către cei care au înfăptuit România Mare. În spirit creștin, la Monumentul Eroilor din localitate a fost organizată o manifestare prin care s-a dorit aducerea unui omagiu memoriei ostașilor care s-au jertfit pentru țară.

Cu ocazia Zilei Eroilor, la Monumentul Eroului Român din Medgidia, a fost oficiată o slujbă religioasă de pomenire a tuturor celor care au pierit în lupte și au fost depuse coroane de flori în memoria lor.

„În această zi sfântă, Ziua Înălțării Domnului, îmi îndrept gândurile mele de respect și recunoștință către eroii căzuți la datorie pentru întregirea patriei, în teatrele de operații internaționale, în misiuni pe teritoriul național sau în alte evenimente care au marcat istoria patriei noastre și a poporului român. Avem cu toții datoria de a ne onora eroii și de a învăța lecția devotamentului, demnității și sacrificiului de care aceștia au dat dovadă”, a declarat edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Glorie eternă Eroilor României!