Arhive

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MEDGIDIA PREGĂTEȘTE SURPRIZE PENTRU CETĂȚENI

Primăria Municipiului Medgidia pregătește cetățenilor o multitudine de surprize. Edilul Marian Iordache spune că este mulțumit de anul 2014 și dorește să continue proiectele nefinalizate. Mai mult decât atât primarul le promite oamenilor și alte investiții.

Marian Iordache spune că 2015 se anunță un an interesant. Chiar dacă în 2014 nu toate proiectele au fost duse la bun sfârșit, acum este hotărât să le finalizeze.

De asemenea va fi publicat în sistemul electronic de achiziții publice proiectul de reabilitare a Ambulatoriului Spitalului municipal. Contractul a fost semnat chiar la finalul anului 2014.

În viitor administrația locală vizează toate domeniile de interes. Infrastructura, pietruirea și asfaltarea drumurilor, reglarea situației trotuarelor din Valea Dacilor, introducerea unor conducte de apă și canalizare sunt priorități pentru anul 2015. Potrivit edilului, dezvoltarea orașului nu se oprește aici.

Primarul spune că are și câteva dorințe pentru acest an. De exemplu, rezolvarea problemelor care vizează Grădinițele nr. 9 și 12. Nici problema iluminatului stradal nu a fost uitată.

Totul se va realiza dacă bugetul va fi unul generos. Edilul a mai spus că în funcție de banii alocați de către Guvern, se vor stabili prioritățile clare ale municipiului Medgidia pentru anul 2015.