Arhive

PRIMĂRIA MEDGIDIA ANUNȚĂ CĂ VA REABILITA LOCUINȚELE AFECTATE DE INCENDIU [VIDEO]

 

Un incendiu puternic a cuprins mai multe locuințe din zona barăci Ciment, a municipiului Medgidia. Totul a pornit de la un acoperiș, iar vântul puternic a extins flăcările la imobilele învecinate. Pompierii au reușit, în timp record, să evacueze toate persoanele din cele 10 gospodării care au ars. Pentru limitarea pagubelor

produse în urma nefericitului incident, Primăria Medgidia a dispus cazarea temporară a trei familii, în două garsoniere și un apartament. Restul familiilor nu au nesolicitat ajutor din partea autorității locale. În urma evaluărilor efectuate de membrii Comitetului pentru Situații de Urgență, reprezentanții administrației locale au anunțat că vor suporta din bugetul local. cheltuielile necesare reabilitării locuințelor afectate.

COMUNICATUL TRANSMIS DE PRIMĂRIA MEDGIDIA

„Astăzi, 09 februarie 2018, în jurul orei 06.00 dimineața, un incendiu puternic a avut loc la Baraca H2 situată pe strada Poporului nr.1, din municipiul Medgidia. Opt autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentelor de Pompieri Medgidia, Cernavodă, Palas și Constanța ale ISU Dobrogea și 40 de pompieri au intervenit la fața locului, lichidând incendiul în aproximativ șapte ore.

De asemenea, la eveniment au mai fost prezente două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Locale și Poliției Naționale.
Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, 11 gospodării în care locuiau 18 familii (43 de persoane), au fost complet distruse. Dintre acestea, trei imobile sunt în proprietatea administrației publice locale, restul de opt fiind proprietate personală.

Pentru limitarea pagubelor produse în urma acestui nefericit incident, Primăria Municipiului Medgidia a dispus cazarea temporară a trei familii, în două garsoniere și un apartament, restul familiilor nesolicitând ajutor din partea autorității locale.

În urma evaluărilor efectuate de membrii Comitetului pentru Situații de Urgență, Primăria Municipiului Medgidia va suporta din bugetul local cheltuielile necesare reabilitării locuințelor afectate.”