PARLAMENTARII AUR LA RAPORT!

Deputații și senatorii constănțeni, reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor și-au prezentat activitatea în prima sesiune din acest mandat.

“Până acum, am depus 36 întrebări și interpelări, 5 declarații politice și 18 inițiative legislative, ce pot fi consultate aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=113&cam=2&leg=2020

Atât cât îmi permite această poziție onorantă în care am fost trimis de constănțeni, nu voi permite niciunui ministru al Guvernului trădător de neam și țară condus de Florin Citu să își ducă la capăt planul de îndatorare și de vânzare a României. Constănțenii trebuie să știe că parlamentarii AUR nu vor face niciun compromis împotriva țării.

De asemenea, am vorbit și despre administrarea dezastruoasă a municipiului Constanța de către Vergil Chițac și echipa lui. La 9 luni de mandat, administrația PNL se poate lăuda doar cu creșterea spațiului verde pe cap de locuitor pe verticală, nu pe orizontală, cu un haos rutier unic în România, cu Regulamente făcute în bătaie de joc față de constănțeni. Cu regret, am constatat că după 9 luni de liberalism, Constanța arată mai rău decât după 20 de ani de social-democrație.
Din aceste considerente spunem clar și răspicat că Vergil Chițac trebuie sa plece! În acest sens, continuăm strângerea de semnături pentru demiterea actualului primar, atât online cât și prin programul descris în www.AurTeAude.ro “, a transmis Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR.

• Deputatul Dănuț Aelenei a interpelat Ministerul Sănătății, în legătură cu Spitalul Județean.

“Am întrebat despre testarea gratuită pentru că sunt oameni care nu se pot vaccina. Iar despre impunerea vaccinării cadrelor medicale am fost sesizat de salariați. S-au vaccinat de frică, iar cu ajutorul sindicatului Sanitas au putut intra s-au putut reîntoarce la muncă”, a explicat Ailenei.
Parlamentarul constănțean a mai cerut informații și despre situația Spitalului Județean în contextul privatizării spitalelor iar răspunsul a fost negativ.

• Senatorul AUR, Sorin Cristian Mateescu, a precizat că la cabinetul parlamentar s-au prezentat mulți cetățeni nemulțumiți de modul în care municipiul Constanța este administrat.

“Am avut cazuri în care îi voi sprijini pe oameni să cheme în instanță Consiliul Local Municipal și primăria Constanța”, a explicat senatorul AUR.