Parlamentarii AUR de Constanța au analizat activitatea “Guvernului Ciucă”, la un an de la depunerea jurământului [VIDEO]

Senatorul AUR, Sorin-Cristian Mateescu și deputatul Viorel-Dumitru Focșa, au realizat o analiză critică a activității pe care Guvernul Ciucă a desfășurat-o.

Tematica:

  1. Re-înființarea Băncii Agricole Române, o bancă cu tradiție care a fost falimentată de guvernele anterioare și absorbită de Raiffeisen Bank, Austria.
    Dorim ca agricultorii români să beneficieze de suport financiar la dobânzi mici.
  2. Plecarea ENEL din România!
    Statul român TREBUIE să își exercite dreptul de preemțiune la achiziționarea activelor ENEL la retragerea acesteia din România. Avem nevoie de Securitate Energetică!
  3. Concluziile de la Conferința AUR din 24 noiembrie, la Parlamentul României. Grupul AUR va organiza Conferința „Cartea Neagră a Guvernării Ciucă”.
  4. Participarea AUR la serbările prilejuite de Ziua Naționala / Alba Iulia.
  5. Activitatea parlamentarilor de Constanța.
  6. Problemele locale. Proiecte și Soluții AUR la problemele existente.

Alături de specialiști din domeniile esențiale, reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor au analizat pe domenii promisiunile și măsurile anunțate de actualul Guvern.

“…avem de a face cu un an pierdut pentru România, în care mediul de afaceri a fost îngenuncheat, resursele țării înstrăinate, încrederea românilor în capacitatea Guvernului de a identifica soluții a fost năruită.

România guvernată de PSD-PNL-UDMR este o ţară în derivă, condusă de un guvern cu zero rezultate. E clar că România nu mai poate continua aşa!”, au transmis reprezentanții AUR Constanța în Parlamentul României.