Acasă ORA DE RECREAȚIE „ORA DE RECREAȚIE” FACE CA PĂRINȚII ȘI PROFESORII SĂ SE AȘEZE CUPLĂCERE...

„ORA DE RECREAȚIE” FACE CA PĂRINȚII ȘI PROFESORII SĂ SE AȘEZE CUPLĂCERE LA ACEEAȘI MASĂ – Episodul 2

59
0

Episod 2

In editia trecuta am facut referire la faptul ca “Ora de recreatie” este un program cu caracter educativ si recreativ, care ajuta parintii sa rezolve o serie de probleme cu care se confrunta copii lor, din cauza aceasta este recomandat de catre Uniunea Europeana si din acelasi motiv programul este implementat de asa maniera incat, parintii si profesorii sa se aseze cu mare placere la aceeasi masa de lucru, sa discute si sa incerce impreuna sa caute o solutie de care au nevoie ca sa rezolve anumite probleme despre care vom vorbi cu alta ocazie.

Parintii si bunicii care au accesat pana acum contul de facebook al scolii, au putut vedea cat de incantati sunt elevii si cat de mult se bucura de faptul ca stiu ca parintii si profesorii ii sprijina intr-o activitate, despre care ei inca de acum cunosc faptul ca la un moment dat se va incheia cu party.

Avand in vedere ca atunci cand elevii aud ca intr-o anumita etapa aceste programe cu caracter educativ si recreativ vor fi urmate de o petrecere, atmosfera devine cu totul alta, ca sa le putem capta in continuare atentia, in asa fel incat sa stea cat mai mult timp pe aceasta platforma de new media si nu la pupitru jucandu-se pe calculator, atunci va trebui sa le spunem ceva care sa le provoace macar un zambet.

Elevii au fost surprinsi in mod placut atunci cand au aflat de urmatoarea situatie:

Un grup de bunici, stateau in fata blocului si vorbeau de faptul ca la ei in familie se aduna acum sa voteze activitatea la care participa nepotul: “Toate astea se fac pe ceva pe care ei ii zic facebook, fiindca nepotul are nevoie de comentariu si de alea cum zic ei… si mi-a spus ca eu stau acasa si am timp, mi-a facut un cont de facebook.
Acum eu cand fac treaba prin casa, ma uit tot timpul cate comentarii si like-uri are nepotul meu pe acolo si ce zice lumea. Trebuie sa fiu foarte atenta, ca daca nu e de bine intervin imediat. Cand vine de la scoala nu ma mai intreaba ce mananca imi spune, hai bunico sa vedem ce spune si ce comenteaza lumea.”

Daca si dumneavoastra ati fost surprinsi de felul in care si bunicii se implica alaturi de nepotii lor intr-un astfel de program, atunci asteptam comentariile dumneavoastra, atat pe contul de facebook al televiziunii, cat si pe cel al scolii.
Pana atunci, ca sa putem pastra aceasta stare de spirit, vom merge mai departe si vom vorbi de ceva despre care elevilor le va face foarte mare placere sa auda. Aceste lucruri fiind spuse, suntem siguri ca vor avea rabdare sa parcurga acest continut pana la capat.

Dupa ce am vorbit despre o serie de programe cu caracter educativ si recreativ, care vor putea fi organizate in diverse weekend-uri la Medgidia, le-am promis cititorilor care au urmarit continutul respectiv o surpriza, iar apoi am fost incantati de faptul ca un numar relativ mare de elevi, au accesat site-ul televiziunii si au dorit sa stie despre ce este vorba, si cu aceasta ocazie in acelasi spatiu de new media am avut un numar relativ mare de parinti, bunici si copiii lor, care doreau sa urmareasca cu interes acelasi lucru.

De data aceasta, cu permisiunea parintilor, dorim sa le spunem copiilor, elevilor si adolescentilor ceva pe care n-am vrea ca nici profesorii si nici parintii, sa stie deocamdata despre ce este vorba.
Din acest motiv, ca sa putem fi siguri ca secretul se va pastra pana la momentul in care il vom putea dezvalui, ii rugam pe parintii si profesorii care se afla pe aceasta platforma in acest moment, sa se mute putin si sa se uite la emisiunea doamnei Mioara Girba Tutu sau la programul ce este prezentat de catre doamna Alina Pavaleanu si sa ne lase un pic cu cei mici.

Acum cand am ramas singuri cu voi, consideram oportun sa va spunem ca parintii si profesorii au inceput sa tina cont de recomandarile noastre si de dorintele voastre si acest lucru este super.

I-am rugat sa se uite la emisiunea doamnei Mioara, pentru ca acolo de multe ori unii se cearta si voi stiti ca de acum incolo, atunci cand politicienii se cearta, voi sunteti cei care ies castigatori. O sa va spunem la un moment dat de ce, dar acum trebuie sa ne grabim ca sa va informam despre acel secret.

Fiti atenti ce va spunem:

Absolut toate programele cu caracter educativ si recreativ pe care le vom realiza in parteneriat cu scoala “Spiru Haret” si televiziunea Alpha Media, se vor termina cu party, dar atentie, sa nu spuneti niciodata in felul acesta, ca altfel profesorii si parintii incep cu fel si fel de intrebari, ca atare, trebuie sa stabilim de comun acord, inca de acum in ce mod putem sa vorbim despre acest lucru de asa maniera incat si ei sa isi doreasca sa vina, si in felul acesta, niciodata nu isi vor mai face griji.

Ca atare, luati un pix si o hartie si scrieti acolo:
Evenimentele cu caracter educativ si recreativ ce vor fi realizate la Medgidia, Vama Veche, Costinesti si Delta Dunarii, se vor termina intotdeauna cu un “Eveniment Scoala”.

Ok, acum va retrageti si mergeti, dar sa nu uitati sa dati cate un like pe platforma de new media a scolii “Spiru Haret”, si apoi anuntati-va toti prietenii din lista voastra despre acest lucru, si anume ca toate programele, cu caracter educativ si recreativ pe care le vom organiza impreuna cu scoala “Spiru Haret” si televiziunea Alpha Media, se termina cu un eveniment scoala, care va fi realizat exact asa cum se intampla pe alte meleaguri exotice.

Intre timp, iata, emisiunile doamnei Mioara Tutu si cea a doamnei Alina Pavaleanu s-au incheiat, parintii si bunicii s-au intors din nou pe aceasta platforma, iar acum va trebui sa le spunem ce am discutat cu cei mici si de ce au plecat incantati si foarte bucurosi de ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada.

Dragi parinti si profesori, de data aceasta, nu le-am vorbit despre acele activitati legate de arta fotografica, fashion, make-up, hair style, new media, grafica, photo shoot, si nici despre acele programe ce vor fi realizate exact asa cum se intampla in California.

De data aceasta, le-am spus un lucru de care s-au bucurat sa il auda, si anume, programele cu caracter educativ si recreativ ce vor fi organizate, se vor termina cu un „Eveniment Scoala.”

Acest tip de eveniment, intra in categoria celor ce sunt recomandate de catre Uniunea Europeana si au printre altele, ca scopuri, sa ajute la atragerea participantilor din alte judete, orase si tari, la diverse cursuri de scurta durata ce vor fi realizate, atat la Medgidia, cat si la Vama Veche, Costinesti, Delta Dunarii.

Cu aceasta ocazie, inainte sa inceapa cursurile de scurta durata, elevii si studentii vor prezenta un spectacol, iar dupa cursuri va urma un eveniment scoala.
Tinand cont ca un astfel de proiect, va crea locuri de munca bine platite si joburi part time pentru elevi si studenti, vom reveni intr-o alta editie, si vom prezenta mai multe amanunte despre acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.