Arhive

OAMENII DIN CARTIERUL ROTUNDA ÎNCEARCĂ SĂ AFLE CINE TREBUIE SĂ ASTUPE O ,,GROAPĂ”

Apar ca ciupercile după ploaie… tot mai multe străzi din municipiul Medgidia sunt „ciuruite” de gropi lăsate neastupate de firmele care au lucrat pentru diverşi furnizori de utilităţi. Este și cazul străzii Poporului. Aici oamenii s-au trezit cu o groapă în mijlocul șoselei în urmă cu aproximativ un an. Oamenii spun că de atunci tot sesizează autoritățile dar din păcate nu s-au luat măsuri.

Cartierul Rotunda este unul unde oamenii se simt uitați de către autoritățile locale. Ei spun că deși reprezentanții administrației trec zilnic prin zonă nu rezolvă nicio problemă a locuitorilor.

Cetățenii spun că groapa din carosabil a rămas de la lucrările efectuate de către o societate. Şi pentru că nu a fost astupată reprezintă un pericol pentru șoferi.

La numai câțiva metri de acest pericol mai întâlnim încă unul. Este vorba despre un pom care după spusele oamenilor va cădea la prima furtună …. Și situația copacului respectiv a fost semnalată autorităților locale, însă… nu s-a rezolvat nimic.

După sesizarea cetățenilor am vorbit cu edilul orașului. Ce răspunsuri au primit oamenii?

Cetățenii din acest cartier așteaptă ca se facă ceva și pentru ei. Chiar și astuparea, unei gropi, sau tăierea unui copac ar putea reprezenta un semn că plătitorii de taxe si impozite nu au fost uitați. Însă până când autoritățile vor acţiona oamenii nu pot face altceva decât să privească neputincioşi şi să aștepte…