Arhive

“NODUL RUTIER de pe A2 și DJ222 , O SOLUȚIE TEHNICĂ pentru un termen mediu și lung, atât pentru Medgidia, cât și pentru județul Constanța”

În ultimii ani, Medgidia a devenit o zonă de interes economic extrem de importantă, astfel încât transportul de mare tonaj în municipiu a crescut considerabil. Investițiile din zonă au creat o provocare care avea nevoie de o soluție urgentă, aceasta fiind construirea nodului rutier pe Autostrada Soarelui, în zona municipiului Medgidia.

Marian Crușoveanu, deputat PNL

“Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avansat demersurile pentru realizarea acestui proiect, astfel încât, în momentul de față, există 4 oferte pentru elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate. După ce se va depăși această fază, se vor începe contractarea, proiectarea și execuția nodului rutier.

Pentru medgidieni și mai ales pentru investitorii din zonă, avansarea acestui proiect reprezintă o veste bună, mai ales că, după realizarea acestui obiectiv, traficul greu va fi dirijat în afara localității. Aș adăuga și faptul că acest nod are un impact pozitiv, atât din perspectivă economică, dar mai ales a mediului.

Marian Crușoveanu, deputat PNL

Componenta esențială pentru dezvoltarea județului Constanța o reprezintă investițiile în proiecte de impact, care pot trece dincolo de ciclurile electorale.

Nodul rutier de pe A2 și DJ222 este o soluție tehnică pentru un termen mediu și lung, atât pentru municipiul Medgidia, cât și pentru județul Constanța.