Arhive

NICUŞOR CONSTANTINESCU VA FI DAT ÎN URMĂRIRE INTERNAŢIONALĂ A ANUȚAT PROCURORUL ȘEF AL DNA

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi, a declarat, luni că DNA a transmis către instanţă formalităţile necesare pentru ca Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa să fie dat în urmărire internaţională.

„Nicuşor Constantinescu părea că este în SUA, la ultimele informaţii pe care noi le-am avut în timpul judecării solicitării de arestare preventivă. Pot să vă spun că vineri au fost transmise către tribunal formalităţile pentru a fi dat în urmărire internaţională şi pentru se pune în executare mandatul. Nu ştiu dacă Ministerul Justiţiei a transmis mai departe aceste solicitări. Urmează ca autorităţile din SUA să pună în aplicare acest mandat”, a declarat procurorul şef al DNA pentru presa din Bucureşti.

Aceasta a mai precizat şi faptul că nu are o confirmare oficială a faptului că Nicuşor Constantinescu a fost localizat. Reamintim că săptămâna trecută, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis arestarea preventivă a preşedintelui CJC, decizia fiind definitivă.