MOTOARELE L-AU CONDUS PE „MARIO RIDER” PE ULTIMUL DRUM

Lacrimi, durere și suferință pentru toți cei care l-au cunoscut pe Marius Gheorghe. Vorbim despre motociclistul de 26 de care şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier. Mario, așa cum îi spuneau apropiații a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și pasionați ai motoarelor. Reamintim că luni dimineață motociclistul circula pe DJ 381 și la intrare in municipiul Medgidia s-a ciocnit cu un autoturism dacia. În urma impactului atât tânărul cât și conducătorul auto și-au pierdut viața.

Mario a fost condus în „ultima cursă”. Alături i-au fost membri familiei, prietenii și zeci de motocicliştii veniţi chiar şi din alte localități. Cortegiul funerar a străbătut mai multe străzi ale municipiului Medgidia, iar în jurul prânzului a ajuns la Biserica Sfinții Apostoli „Petru și Pavel”. Strigătele de durele ale familiei au fost acoperite de zgomotul motoarelor turate la maximum.

Citește și   TRAGEDIE PE DJ 381 LA INTRARE ÎN MEDGIDIA (GALERIE FOTO/VIDEO)

Colegii de la Batalionul 911 Infanterie, Medgidia, unitatea la care Mario era angajat, au fost prezenți și ei la înmormântare. I-au purtat cu respect atât sicriul cât și fotografia celui pe care l-au considerat un coleg adevărat. Pentru toți vestea morții lui Mario a venit ca un trăsnet și consideră că soarta a fost nedreaptă cu el…

mario rider foto: facebook.com

Biserica a devenit neîncăpătoare pentru cei veniți să îl conducă pe ultimul drum pe cel care a fost Marius Gheorghe. Slujba religioasă a fost susținută de un sobor de preoți alături de corul Protoieriei Medgidia. Lacrimile au curs în continuu și cu toții s-au rugat pentru sufletul celui care a fost cunoscut ca „motociclistul negru”.

mario rider 1foto: facebook.com

După slujba religioasă cortegiul funerar a pornit către cimitirul ortodox unde tânărul a fost înmormântat cu onoruri militare. Marius Gheorghe sau Mario Rider, așa cum îi spuneau prietenii și cunoscuții a iubit motoarele mai mult decât orice. Din păcate motocicleta Yamaha R1 a fost cea care i-a adus sfârșitul mult prea devreme. Se poate spune că pasiunea pentru adrenalină și greșeala unui șofer au fost cele care i-au adus sfârșitul. Un sfârșit tragic de care probabil era conșitent. Tânărul își postase pe facebook următorul citat:

„Și când mor vreau să-mi scrie pe mormânt: N-am cedat, n-am fost laș, n-am fost drac, dar nici sfânt.”

Dumnezeu să-l odihnească în pace.


video: facebook.com