“MINISTRUL CÂMPEANU SE FACE CĂ A GĂSIT O SOLUȚIE…”

Revoltat de decizia Guvernului privind protecția socială, senatorul social-democrat, Felix Stroe, atrage atenția asupra semnalul dat de PSD.

După plafonarea alocațiilor pentru copii și refuzul ilegal de a le majora, conform legii, se-alege praful și de ultima fărâmă de protecție socială pentru tineri, gratuitățile pentru elevi.
Ministrul Câmpeanu SE FACE că a găsit o soluție, după multe luni de blocaj, dar în realitate e doar (tot) o păcăleală din partea guvenului PNL-USR-PLUȘ. Până acum nu a fost plătită naveta elevilor, din cauza unor neclarităţi legislative care a făcut inaplicabilă decontarea navetei. Legislație pe care tot ei au făcut-o varză.
În realitate, Guvernul Cîțu îi obligă pe părinți să achite o parte din cheltuielile de transport. Decizia iresponsabilă a actualei puteri va afecta în mod special familiile cu venituri mici.

Felix Stroe, senator PSD Constanța

În contextul celor de mai sus, PSD cere guvernului să renunțe la “această decizie aberantă, care va determina creșterea ratei abandonului școlar și le blochează copiilor din familiile sărace șansa și dreptul la educație”.