Arhive

MICII SANITARI ÎN COMPETIȚIE LA MEDGIDIA

Micii Sanitari- la treabă. Vorbim despre concursul cu acelaşi nume, care s-a desfășurat la Casa de Cultură I.N Roman din Medgidia. Aici s-a susținut faza locală, iar pe data de 4 iunie la Constanța va urma etapa județeană. Acestă competiţie ajunsă la cea de-a XI-a ediţie, a devenit deja o tradiție a filialei Crucea Roşie Constanța.

Prichindeii de la grădiniţele din jud. Constanta au participat la un concurs organizat la Medgidia. Pe parcursul evenimentului, micuţii au trecut prin mai multe probe teoretice și practice.

Pe toată durata concursului copiii au fost atent urmăriți de un juriu. Acesta a fost format din reprezentanți ai primăriei, ai unor instituții de învățământ din oraș dar și de cadre medicale. Învitat de onoare a fost directorul filialei Crucea Roșie Constanța.

Micuții au reacționat bine pe toată perioada desfășurării concursului. Fără emoții, siguri pe ei, ca niște viitoare cadre sanitare. Nu s-au străduit degeaba, deoarece toți au fost recompensați cu dulciuri și jucării. Dar pentru că a fost o competiție a fost stabilit un clasament. Astfel:

Locul I – Grădinița Medgidia

Locul II – Grădinița Hârșova

Locul III- Grădinița Agigea

Locul IV- Grădinița Năvodari

Locul V- Grădinița Vulturul

Ca să îi putem ajuta pe cei care se află în situaţii critice, trebuie să învăţăm de la cei mai buni. Așa gândesc acești sanitari cărora Televiziunea Alpha Media le urează ,,Mult succes la faza județeană!”