Mesajul senatorului PSD, Felix Stroe, cu ocazia Anului Nou

“Încheiem încă un an dificil, plin de provocări, greutăți și incertitudini. Au trecut mai puțin de doi ani de pandemie, dar parcă a fost și este prea mult să vorbim doar despre asta. Ajunge.Dincolo de tragismul vremurilor, al vieților pierdute prea devreme – toate! – din cauza bolii sau a slăbiciunilor sistemului sanitar și atâtea altele pe care putem da vina, viața a mers înainte.

Timpul nu s-a oprit din loc și a trebuit – oameni de rând, oameni politici, specialiști sau neavizați – să facem față problemelor de zi cu zi. Zi de zi. Problemele familiei, ale serviciului, ale micilor sau marilor afaceri, ale statului, ale societății. Ale noastre, ale tuturor celorlalți. Ne-am descurcat cum am știut mai bine – și vorbesc doar în numele celor de bună credință. Am fi putut, eu și colegii mei, să stăm pe margine și să vedem cum lucrurile merg din ce în ce mai rău. Unii ne-au sfătuit să ne menajăm, să ne ținem deoparte. Să ne facem calcule politice. Să ne „păstrăm”.

Dar am avut curajul să intrăm la guvernare, să luăm „taurul de coarne”. Nu suntem singuri. Vă știm alături pe voi – cei care v-ați pus în noi încrederea și speranța. Pentru ca anul viitor România să fie o țară MAI BUNĂ. Mai bună, în toate sensurile. Pentru asta merită să ne sacrificăm cu toții. Pentru copiii noștri, pentru viitorul lor.

2022 să fie anul izbăvirii noastre de cele mai recente rele. Crunte. Să treacă și să mergem înainte. Așa să ne ajute Dumnezeu pe toți! La mulți ani, români!”

Felix Stroe, senator PSD