Arhive

Mesajul deputatului PSD, Bogdan Trif, de Ziua Națională a României

“La 1 Decembrie 1918, s-a împlinit visul de veacuri al românilor: Marea Unire. Voința populară, victoriile Armatei Române în bătăliile Primului Război Mondial și patriotismul politicienilor vremii au făcut posibilă reîntregirea României Mari.
Sărbătorim Ziua Națională a României cinstind memoria eroilor neamului, care, prin jertfa lor de sânge, au contribuit la înfăptuirea actului istoric de la 1 Decembrie 1918.

România de astăzi este moștenirea pe care ne-au lăsat-o înaintașii noștri, pe care suntem datori să o prețuim, să o apărăm și să o iubim necondiționat.
Unitatea românilor nu poate fi zdruncinată, indiferent de crizele pe care le traversăm – sanitare, financiare, politice sau chiar conflicte militare – pentru că ceea ce ne ține împreună are rădăcini foarte adânci, bine înfipte în fibra noastră națională. Credința și dragostea pentru pământul strămoșesc i-au unit întotdeauna pe români, în vremuri de restriște.

Vă îndemn, dragi sibieni, să prețuiți mai mult ceea ce ne unește, să ignorați lucrurile care ne dezbină, să fiți solidari și să purtați în suflet România oriunde v-ați afla!

La mulți ani, România!”, a transmis, Bogdan Trif, deputat PSD.