Mesaj de Sfântul Nicolae transmis de senatorul PSD, Felix Stroe

Astăzi îl prăznuim pe Sf. Nicolae, o sărbătoare frumoasă și plină de bucurie, în ajunul marelui eveniment al Nașterii. Urmează o lună plină de lumină și bucurie, culminând cu Crăciunul, dar și cu cinstirea sfinților Ștefan, Vasile și Ion, Boboteaza. Sunt momente înălțătoare și meritate, de către toți românii.

Azi, Sf. Nicolae este prețuit nu numai de copii și de cei care-i poartă marele nume. Sfântul este considerat ocrotitorul copiilor, dar și al marinarilor, brutarilor și al celor acuzați pe nedrept. Caracterul frumos al gesturilor făcute de Sf. Nicolae i-a inspirat pe oameni să îşi ofere daruri.

Darul cel mai de preț, pe care ni-l dorim și în acest an greu, este sănătatea, liniștea sufletească și materială, tihna sărbătorilor și iubirea celor dragi.

Să ne punem speranță în acest sezon al sărbătorilor religioase, nu numai comerciale… Să fim mai buni, mai drepți și… mai cuminți. Pentru ca nuieluşa de măr a Sfântului, pusă în apă, să înflorească până de Crăciun, însemnând că sfântul „a mijlocit” iertarea.
La mulți ani!

Felix Stroe, senator PSD
Felix Stroe