“Medic pentru una dintre cele mai frumoase comunități din județul Sibiu”

“Medic pentru una dintre cele mai frumoase comunități din județul Sibiu” – acesta este apelul la care deputatul liberal, Raluca Turcan, speră să răspundă profesioniștii din comunitatea online!

Frumuseții locurilor și a oamenilor din Cârța se adaugă “ofertei” ambiția unui primar de a schimba lucrurile, adică de a le face bine și corect – fără ca vreauna dintre aceste condiții să o părăsească pe cealaltă.

Raluca Turcan, deputat PNL, apreciază atât realizările cât și proiectele aflate pe agenda de lucru a Primăriei comunei Cîrța și asigură echipa de sprijinul liberalilor.

“Primarul Daniel Cândulețiu, colegul meu la primul mandat, are o agendă care se deschide cu restabilirea ordinii și legalității într-o localitate în care nici măcar străzile nu erau intabulate și, trebuie să recunosc, nu o să-i fie ușor.

Am discutat despre ceea ce a reușit să facă și despre planurile sale în ceea ce privește modernizarea și dotarea Dispensarului, extinderea rețelei de alimentare cu apă, realizarea a încă unui loc de joacă după cel deschis deja copiilor. Am discutat și despre sprijinul liberalilor, al președintei Consiliului Județean Sibiu, al primarilor din zonă, al colegilor de la București și al meu personal și știu că la Cârța, ca peste tot unde această echipă pune umărul, se va vedea!”

Raluca Turcan, deputat PNL