Arhive

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat de 53 de ani, din Constanța, pe numele căruia, Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au identificat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia, Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 5 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației.

Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt din locuință, identificat și reținut de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt din locuință, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în intervalul 2- 16 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr și l-au prezentat Judecătoriei Constanța, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.