Mandat pus în executare de polițiști

La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 49 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Reținut pentru „alba-neagra”

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii, în formă continuată, de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, a mijloacelor de joc, în scopul obținerii unor venituri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea faptelor, pe raza stațiunii Costinești.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au reținut un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea faptei, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Persoana în cauză ar fi sustras, la data de 16 mai a.c., mai multe unelte electrice și aparate de uz casnic dintr-o anexă a unui imobil din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plopului din comuna CuzaVodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Accident rutier pe DN 39

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 20.20, un bărbat de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla, dinspre municipiul Mangalia către municipiul Constanța și, ajungând la intersecție cu strada Castelului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 26 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că șoferul în vârstă de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.